Nedavno sam provela vikend u Bačkom Petrovcu, slučajno sam našla ovaj potpuno novi smeštaj i oduševila se sa lokacijom, dizajnom aprtmana kao i kvalitetom usluge. Preporuka

Patricija K.Beograd, Srbija

Volim da istražujem varošice u Vojvodini, u Bački Petrovac smo došli jer smo želeli da probamo slovačke specijalitete, nismo očekivali da ćemo kod domaćina naići na ozbiljno dobar ljuti slovački kulen. Svim gurmanima i entuzijastima koji vole nove stvari toplo preporučujemo ovaj smeštaj. Lokacija je skroz OK u mirnom delu jako blizu samog centra mesta. Imaju svoj privatni parking kao i veliko dvorište.

MIloš V.NIš, Srbija

Sa drugaricama sam došla u Bački Petrovac akva park Petroland. Ovo nam je drugi put da smo ovde ali definitivno ćemo ponovo doći u ovaj smeštaj. Čista 10-tka.

Sanela S.Subotica, Srbija

Došla sam u posetu Novog Sada, ali uvek volim da odaberem manja mesta u okruženju za svoj smeštaj. Petrovac je baš mirno i opušteno mesto, nisam se ni nadala tako bogatom turističkom sadržaju. Na kraju smo mnogo više vremena proveli ovde u Petrovcu…

Mariana KiriMinhen, Nemačka

Došla sam u goste svojoj prijateljici za studija u Bratislavi. Petrovac je zaista prelepo slovačko mesto. Sve pohvale za ovu vilu i domaćine.

Emilia SnidovaBratislava, Slovačka